Dobrodošli na spletni strani podjetja RAVE OLJA  d.o.o. Spletno stran je namenjena obveščanju širše javnosti o podjetju, storitvah in produktih. Prosimo vas, da kot obiskovalec naše spletne strani, upoštevate spodaj naštete pogoje. 
Z ogledom tega spletnega mesta potrjujete, da se s pogoji strinjate in jih v celoti sprejemate. 

Informacije 
Spletne strani www.ravenol-si.com so postavljene in vzdrževane z največjo možno mero skrbnosti. Lastnik spletne strani ne more jamčiti za natančnost, pravilnost in ažurnost informacij in si hkrati pridržuje pravice, da spreminja vsebino spletne strani in/ali preneha z njenim dopolnjevanjem, kadarkoli, brez vsakršnega predhodnjega obvestila in ne prevzema nobenih odgovornosti za obnovo spletne strani.

Zaščitne znamke 
Vse znamke na spletni strani so zaščitene, če lastnik ne določi drugače. To vključuje tudi vse lastnikove logotipe (logotipe izdelkov in korporativne logotipe) in znake. Uporaba znamk je dovoljena le s predhodnjim dovoljenjem lastnika.

Izključitev odgovornosti 
Vsa besedila, slike ter ostale vsebine, ki so prikazane na spletni strani, je izbral in uredil lastnik spletne strani in so zgolj informativni podatki. Kljub njihovi informativni naravi, lastnik, v primeru, da bi radi z njim sodelovali na poslovni ravni, ne odgovarja za natančnost in točnost navedenih podatkov. 
Prav tako lastnik ali katerakoli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastajanju tega spletnega mesta, ne odgovarja za nikakršno posredno, neposredno, posebno ali slučajno škodo, ki bi nastala zaradi uporabe, nepravilnega delovanja, nedostopnosti in/ali napačnega obiskovalčevega razumevanja vsebin na spletni strani. 
V primeru sklicevanja ali povezovanja teh spletnih strani z drugimi, ki so v lasti ali upravljanju tretjih oseb, podjetje RAVE OLJA  d.o.o. ne prevzema odgovornosti za vsebino, spoštovanje zasebnosti ali pravilnost delovanja teh spletnih strani.