Zagotavljanje kakovosti

Naši visoko kakovostni izdelki so “Made in Germany” (Izdelano v Nemčiji) prihajajo iz rok motiviranih visoko usposobljenih delavcev v skladu z specifikacijami našega integriranega sistema vodenja kakovosti.

Mednarodno priznan sistem vodenja kakovosti zagotavlja prvovrstno kakovost naših izdelkov kateri ustrezajo največjim ter najbolj strogim zahtevam avtomobilske industrije. Izpolnjujejo certifikate ISO/TS 16949, vključno z certifikatom v skladu z DIN EN ISO 9001. Samoumevne so tudi stalne analize ter izboljševanja naših izdelkov katere vodijo k zadovoljstvu naših strank ter. Z akreditacijo po DIN EN ISO/IEC 17025 se tudi naš akreditacijski laboratorij redno preverja in posodablja ter z tem še dodatno skrbi za kvaliteto.

Naša dosledno visoka kakovost izpolnjuje visoke zahteve avtomobilske industrije z čemer so izdelki Ravenol pridobili veliko mednarodnih OEM specifikacij (Original Equipment Manufacturer) ter z tem še dodatno potrdili kvaliteto ter zanesljivost.

High quality motor oils approved by Volkswagen Group (VAG)

OEM odobritve za RAVENOL:

Odobritve ter zahteve avtomobilske industrije za naše izdelke imamo od vseh svetovnih proizvajalcev motorjev kot so Daimler, Chrysler, VW, BMW, Porsche, MAN, Volvo, MTU, Deutz, ZF, Steyr Motors, Cummins, in veliko drugih. Izpolnjevanje teh zahtev je za naše izdelke samoumevno. Naši izdelki so prav-tako prisotni tudi na seznamih API (American Petroleum Institute) in NMMA (National Marine Manufacturer Association). Tudi v segmentu Racing (tekmovanja) je Ravenol prisoten z mazivi katera ustrezajo zahtevam FIA-CIK. Nenazadnje pa najdete naše izdelke tudi v letnem seznamu maziv DEKRA.