drexler

Visoko kvalitetna motorna olja in maziva Ravenol

Podjetje Ravensberger Schmierstoffvertrieb GmbH je z blagovno znamko RAVENOL prisotno že v skoraj 80 državah po vsem svetu. Njihovi izdelki se tržijo kot visoko kakovostni ter zanesljivi brez primerka.

Splošen pregled ponudbe:
Ravenol ponuja strankam širok spekter olj, maziv in čistil. Med olji je ponudba izjemno bogata, saj poleg motornih olj za osebne avtomobile in kamione obsega tudi motorna olja za tekmovalne avtomobile, motorje in motorna plovila. Še posebej priznana so olja, namenjena za ročne in avtomatske menjalnike, Ravenol pa je prav na tem področju, z izjemno široko ponudbo vrhunskih proizvodov, dosegel najvišjo raven med proizvajalci. Poleg proizvodov, namenjenih osebnim potrebam in tekmovanju, ponujajo tudi obsežen spekter olj in maziv za gospodarska vozila, traktorje, izjemno kakovostna hidravlična in industrijska olja ter specialna tehnološka maziva. Proizvodi Ravenol obsegajo še proizvode za oskrbo in čiščenje vozil, zimske dodatke in kemikalije za preprečavanje zmrzovanja čistilne tekočine (anti-freeze).
Proizvodi Ravenol ustrezajo in v mnogočem presegajo najvišje mednarodne standarde in jih zato spremljajo certifikati vodilnih proizvajalcev motornih vozil, kot so Daimler Chrysler, VW, BMW, Porsche, MAN, Scania, Volvo, MTU, Deutz, ZF, Steyr Motors, Cummins. Prav tako so proizvodi Ravenol prisotni na listi nemške agencije DEKRA, kjer vsako leto dobivajo najvišjo oceno.

Družba BlauParts iz ZDA in Ravenol

unternehmen-made-in-germany

Družba Blauparts Zakaj? Poglejmo, kaj so zapisali na svoji spletni strani: (http://www.blauparts.com/ravenol_oils/ravenol_oils_fluids_toc.html)(http://www.blauparts.com) je vodilni ponudnik rezervnih delov in opreme za avtomobile znamke Audi in VW v svetu. Družba  z 23 letnimi izkušnjami s servisiranjem avtomobilom omenjenih znamk, se zaveda da je za mnoge voznike avtomobilov Audi in VW prav menjava olja eno najbolj zapostavljenih vzdrževalnih opravil. Zaradi izjemnih lastnosti je Blauparts kot prvi izbor za svoje stranke izbral olja RAVENOL!

Zakaj je Blauparts postavil olja RAVENOL pred ostale vodilne znamke motornih olj?
Zakaj so olja RAVENOL boljša od ostalih priznanih znamk motornih olj?

Družba RAVENOL iz Nemčije je že od leta 1946 ena vodilnih na področju inovacij, kar je privedlo do proizvodnje olj in maziv najvišje kakovosti, ki so jih strokovnjaki nenehno prilagajali zahtevam tehnološko najnaprednejših motorjev. Sicer je RAVENOL v Nemčiji in nekaterih državah EU priznan kot vodilna družba kar zadeva tehnologijo maziv, ki se vseskozi prilagaja aktualnim specifikacijam različnih  avtomobilskih proizvajalcev in agencij. Vedno znova dosegajo in praviloma presegajo tehnološke zahteve vodilnih avtomobilskih hiš v Evropi, njihova inovativnost in tehnološko napredni proizvodi pa presegajo številne vodilne proizvajalce motornih olj. Olja RAVENOL imajo tako formalno odobritev številnih vodilnih proizvajalcev avtomobilov, kot so Mercedes Benz, Volkswagen, Audi, BMW, Porsche, Volvo, ZF in veliko drugih. Motorna olja RAVENOL ponujajo najboljšo zaščito kovinskih delov motorja pred obrabo, kar omogoča optimalno ekonomičnost vožnje in majhne izpuste v vseh voznih razmerah.

Še nikoli v zgodovini avtomobilskega razvoja niso bile zahteve za vrhunska olja tako kritične. Izjemen tehnološki napredek modernih motorjev namreč zahteva od proizvajalcev olj da morajo ustrezati izjemno zahtevnim specifikacijam. Zakaj? Tukaj sta dva primera tehnoloških izzivov za motorna olja današnjega časa:

  1. Motorno olje mora omogočiti modernim, napredno načrtovanim avtomobilskim motorjem, doseči kar najmanjši ogljični odtis (majhni izpusti) in hkrati omogočiti najbolj ekonomično delovanje motorja (kar najbolj zmanjšati interno trenje v samem motorju).
  2. Oboje, torej minimalne izpuste in maksimalno ekonomičnost, morajo vrhunska motorna olja omogočiti ob hkratnem dolgem interval med dvema menjavama (25.000 km).

Omenjeni izzivi modernih, visoko zmogljivih motorjev, so potisnile številne znamke motornih olj v položaj, v katerem enostavno ne zmorejo več zadovoljevati njihovih potreb.

Motorna olja RAVENOL uvrščamo med med visoko zmogljive proizvode, ki hkrati omogočajo prihranke v energiji in imajo, z ustreznimi aditivi, specifične lastnosti, prilagojene zahtevam avtomobilom, proizvedenih v Evropi. Večina lastnikov Nemških avtomobilov zahteva le najboljša motorna olja. Blauparts zato v popolnosti verjame v pravilen izbor olja in maziv, ki so jih načrtovali tako da zadovoljijo ostrim zahtevam vašega avtomobila. Takšna so olja in maziva družbe RAVENOL iz Nemčije, saj predstavljajo najboljši izbor za lastnike avtomobilov Audi in VW.

TEHNOLOŠKO