Mi nismo le še ena izmed naftnih družb…

Ponujamo največjo izbiro maziv za osebne avtomobile, motorna kolesa in vrhunska olja za različne oblike motornega športa ter kakovosten navtični program. Naš izbor OEM (Original Equipment Manufacture) proizvodov za avtomatske menjalnike je vrhunski in na tržišču nima ustreznega tekmeca.

 Nove, enkratno oblikovane proizvode smo skrbno načrtovali, ker smo želeli poudariti predanost družbe v smeri proizvodnje vrhunskih, visoko-tehnoloških maziv, ki zadostujejo zahtevam prihodnosti in jih celo presegajo.

Če želite o hitro rastoči blagovni znamki RAVENOL izvedeti več ali bi želeli na policah vaše trgovine ponujati tudi naše proizvode, nas pokličite in izvedeli boste v čem se razlikujemo od drugih.

RAVENOL  ponuja izjemen izbor modernih polno in pol-sintetskih motornih olj, ki ustrezajo praktično vsem pogojem na cesti, vključno z najnovejšimi olji z nizko stopnjo viskoznosti, ki optimizirajo porabo goriva. Večina teh, cenovno ugodnih proizvodov ne zadostuje le zahtevam proizvajalca ampak jih spremlja tudi licenca večine vodilnih proizvajalcev avtomobilov.

Vendar pa je ključna lastnost blagovne znamke RAVENOL, ki jo postavlja na posebno mesto med ponudniki, izjemno široka ponudba specifičnih OEM (Original Equipment Manufacture) proizvodov za avtomatske menjalnike, kot so DSG in CVT tekočine, proizvodi za ZF, JATCO, Aisin Warner, BMW in Mercedes 7G-Tronic prenose, kot tudi specifičnih “power-steering” tekočin za Land Rover, VW in Mercedes-Benz. Vse omenjene proizvode spremlja proizvodna specifikacija, ki zagotavlja ustreznost posameznega proizvoda za specifičen namen in uporabo ter hkrati ponuja zagotovilo kakovosti na tržišču, ki je preplavljeno z najrazličnejšimi proizvodi pogosto dvomljive kakovosti.

Z enim očesom pozornim na zahteve prihodnosti, še posebej kar zadeva razvoj OEM (Original Equipment Manufacture) proizvodov, RAVENOL maziva nenehno prilagaja tehnološkim novostim v avtomobilski industriji. Sicer pa se tehnične zmožnosti proizvodov RAVENOL najbolje izražajo skozi predanost družbe avto-moto športu. Motorna olja RAVENOL namreč najdemo v številnih tekmovalnih ekipah različnih oblik avto-moto športa (navedi pomembnejša tekmovanja!), hkrati pa je RAVENOL tudi sponzor vodilne svetovne ekipe (F1 Ravenol Team Germany) Formule 1 smučanja na vodi. V segmentu motornih olj za ladijske motorje dosega RAVENOL prav tako vrhunsko kakovost, kar zagotavlja navedba njihovih proizvodov v seznamu registriranih motornih olj za čolne v ključnem svtovnem združenju NMMA (National Marine Manufacturers Association).