Power Maxed Racing team in Ravenol

0

London, 20.april 2014: Power Maxed Racing tim je najavil pričetek tehničnega sodelovanja z znamko Ravenol

Power Maxed Racing je uradno najavil začetek tehničnega sodelovanja z vrhunskim Nemškim proizvajalcem maziv Ravenol. Uradno sodelovanje začenja danes, čeprav je Ravenol, kot strokovni svetovalec pri izboru optimalnih maziv, v ozadju priprav tima Power Maxed Racing že nekaj časa.

S spektrom proizvodov maziv Ravenol, vključujoč popolno sintetično olje za dirkalne avtomobile, RCS 5w40, bo Power Maxed Racing s pridom izkoristil izjemne strokovne izkušnje karizmatičnega Briana Chase-a, direktorja družbe Ravenol v Veliki Britaniji. Brian je namreč sodeloval z nekaterimi zvenečimi imeni v avto-moto športu, med drugim tudi z Roy Millingtonom in vozniki tima Drexler Motorsport.Power Maxed

V avto-moto športu so Ravenol proizvodi vse prisotnejši in že danes sodelujejo z največ vrhunskimi vozniki in tekmovalnimi timi med vsemi Nemškimi znamkami maziv. Ravenol je tako pričel z aktivnostmi v seriji WTCC (World Touring Car Championship), v tekmovanju za Evropsko Formulo 3, v Britanskem rally tekmovanju (British Rally Championship), pred kratkim pa je najavil tudi odmervo sponzorstvo na legendarnem dirkališču Hockenheim Ring.

Kot je povedal voznik Power Maxed Racing, Chris Stockton, je sodelovanje z znamko Ravenol za njihov tim  pravzaprav idealno. “Poleg tega da so izjemno izkušeni in profesionalni tudi živijo za avto-moto šport” je še dodal Stockton.

Hvala za ogled prispevka.